Poetsbedrijf voor bedrijven in Sint-Niklaas

Bent u op zoek naar een poetsbedrijf voor verschillende bedrijven in Sint-Niklaas? Spik & Span is een gespecialiseerd bedrijf dat op professionele wijze schoonmaak verricht bij diverse bedrijven in Sint-Niklaas. Wij zijn te alle tijden beschikbaar wanneer u een opdracht voor ons heeft. Wij hanteren voor alle werkzaamheden een eerlijke prijs.

Heeft u een professionele schoonmaakdienst nodig?

24/7 bereikbaar voor opdracht

Eerlijke prijs

Kwalitatief en milieuvriendelijk

Professionele schoonmaakbureau Sint-Niklaas

Een deskundig poetsbedrijf voor bedrijven in Sint-Niklaas

Ons poetsbedrijf zorgt voor een professionele schoonmaak van bedrijven in Temse en Sint-Niklaas. Door onze jarenlange ervaring hebben onze specialisten oog voor detail en weten daarmee precies hoe ze op een grondige manier kunnen schoonmaken. Als schoonmaakbedrijf voor bedrijven huurt u ons in voor allerlei werkzaamheden. Ook kunt u ons inhuren als kuisploeg voor winkels. Wij zorgen ervoor dat u in een hygiënische en schone omgeving uw werk kunt doen. Zo zorgen wij ook voor de schoonmaak van burelen. U kunt bij ons als poetsbedrijf terecht voor de schoonmaak van verschillende bedrijven en andere ondernemingen in Sint-Niklaas, maar ook in Temse. Daarnaast hebben wij nog diverse andere dienstverleningen.

Schakel onze specialisten in

Wanneer u op zoek bent naar een gespecialiseerd poetsbedrijf voor bedrijven in Sint-Niklaas, kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen de schoonmaak van bedrijven in Sint-Niklaas en helpen u graag bij een schone omgeving. U kunt bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld contractueel onderhoud. Neem contact op met ons bedrijf uit Temse, dichtbij Sint-Niklaas, voor meer informatie over de mogelijkheden. Telefonisch bereikt u ons door middel van +324/95.930.515. Wij helpen u graag verder.

professionele schoonmaak sint-niklaas

Contact

Openingsuren

Maandag - Zondag : 9u-12u | 14u-18u

Adress

Schoenstraat 4
9140 Temse

Telefoon

+324/95.930.515

BTW nummer

BE0537433646

nieuwe dienst!