Professionele schoonmaak in Sint-Niklaas

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat professionele schoonmaak verricht in Sint-Niklaas of Temse, kunt u bij ons terecht. Wij bieden allerlei soorten schoonmaakdiensten. Daarnaast werken wij met kwalitatief hoogstaande producten die tevens goed zijn voor het milieu. Wij hechten waarde aan betrouwbaarheid, dat maakt ons tot uw perfecte partner.

Heeft u een professionele schoonmaakdienst nodig?

24/7 bereikbaar voor opdracht

Eerlijke prijs

Kwalitatief en milieuvriendelijk

Professionele schoonmaakbureau Sint-Niklaas

Uw voorkeurspartner voor professionele schoonmaak in Sint-Niklaas

Spik & Span is een deskundig schoonmaakbedrijf dat zorgt voor professionele schoonmaak in bedrijfsgebouwen in Sint-Niklaas en Temse. Ons bedrijf bestaat uit specialisten die precies weten hoe ze representatief schoon kunnen maken zodat er in een schone omgeving gewerkt kan worden. Als poetsbedrijf voor bedrijven zorgen wij te allen tijde voor een hygiënisch en schone omgeving. Wij reinigen alles met kwalitatief hoogstaande en milieuvriendelijke middelen. Wij werken op een maatschappelijk verantwoorde manier en respecteren hiermee het milieu. U rekent bij ons bijvoorbeeld op professionele schoonmaak van burelen in Sint-Niklaas en Temse. Naast schoonmaak van bedrijfsgebouwen, verrichten wij kuiswerkzaamheden in diverse andere branches. Zo is ons bedrijf ook in te schakelen voor de schoonmaak van toonzalen. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen om ons werk zo goed mogelijk uit te voeren.

Schakel ons in als partner

Wilt u graag professionele schoonmaak laten verrichten in Sint-Niklaas of Temse? Schakel ons in zodat wij u kunnen voorzien van een schone omgeving. Neem contact op met ons bedrijf uit Temse, nabij Sint-Niklaas, om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons telefonisch bereiken door middel van +324/95.930.515. Wij staan u graag te woord voor meer informatie of eventuele vragen.

professionele schoonmaak sint-niklaas

Contact

Openingsuren

Maandag - Zondag : 9u-12u | 14u-18u

Adress

Schoenstraat 4
9140 Temse

Telefoon

+324/95.930.515

BTW nummer

BE0537433646

nieuwe dienst!