Poetsbureau voor toonzalen in Temse

Wanneer u op zoek bent naar een poetsbureau voor toonzalen in Temse, bent u bij ons in goede handen. Ons bedrijf beschikt over 20 jaar ervaring, daardoor hebben onze specialisten oog voor detail ontwikkeld. Door onze specialisten in te schakelen bent u altijd voorzien van een schone omgeving.

Heeft u een professionele schoonmaakdienst nodig?

24/7 bereikbaar voor opdracht

Eerlijke prijs

Kwalitatief en milieuvriendelijk

Professionele schoonmaakbureau Sint-Niklaas

Een professionele aanpak door ons poetsbureau voor toonzalen in Temse

Ons poetsbureau komt graag bij u langs voor het kuisen van uw toonzalen in Temse. Ons schoonmaakbedrijf zorgt ervoor dat alles weer lekker schoon is. Er is immers niks fijner dan binnenkomen in een grondig schoongemaakte ruimte. Spik & Span zorgt voor een professionele schoonmaak zodat u zich bezig kunt houden met andere prioriteiten. Naast dat wij een poetsbureau voor toonzalen zijn, zijn wij ook een schoonmaakbedrijf voor KMO’s. Onze gemotiveerde medewerkers zorgen er door middel van kwalitatieve en milieuvriendelijke producten voor dat alles grondig wordt gereinigd. Dat geldt ook voor andere ruimtes, zoals de schoonmaak van burelen.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Bent u op zoek naar een poetsbureau voor toonzalen in Temse? Neem contact op met ons bedrijf uit Temse, nabij Sint-Niklaas, om de mogelijkheden te bespreken. Zo kunt u ons bijvoorbeeld ook inhuren voor de schoonmaak van winkels. Wij zijn telefonisch te bereiken via +324/95.930.515. Onze experts staan u graag te woord wanneer u vragen heeft of meer informatie wenst.

professionele schoonmaak sint-niklaas

Contact

Openingsuren

Maandag - Zondag : 9u-12u | 14u-18u

Adress

Schoenstraat 4
9140 Temse

Telefoon

+324/95.930.515

BTW nummer

BE0537433646

nieuwe dienst!