Kuisbedrijf voor winkels in Temse

Spik & Span is een kuisbedrijf voor winkels in Temse. Ons bedrijf specialiseert zich in alle mogelijke schoonmaakdiensten. Zo verzorgen wij de schoonmaak van winkels in Temse door middel van kwalitatieve en milieuvriendelijke middelen. Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partner die u voorziet van een schone omgeving, komen wij graag in contact.

Heeft u een professionele schoonmaakdienst nodig?

24/7 bereikbaar voor opdracht

Eerlijke prijs

Kwalitatief en milieuvriendelijk

Professionele schoonmaakbureau Sint-Niklaas

Een gespecialiseerd kuisbedrijf voor winkels in Temse

Wanneer u op zoek bent naar een kuisbedrijf voor winkels in Temse, kunt u terecht bij ons gespecialiseerd schoonmaakbedrijf voor bedrijven. Wij verzorgen zowel schoonmaak van KMO’S, als schoonmaak van winkels. Onze specialisten zorgen altijd voor een schone omgeving. Naast dat u bij ons terechtkunt voor schoonmaak van winkels in Temse, zijn wij ook een kuisbedrijf voor winkels in Sint-Niklaas. Wij gebruiken enkel reinigingsmiddelen van hoge kwaliteit, zo zorgen wij waar dan ook voor een professionele schoonmaak. U rekent bij ons op een grondige schoonmaak: van binnen tot buiten en van vloer tot plafond. Door onze jarenlange ervaring hebben wij oog voor detail en zorgen dan ook dat alle plekken worden meegenomen tijdens het schoonmaken.

Profiteer van deskundigheid

Bent u op zoek naar een kuisbedrijf voor winkels in Temse? Schakel dan de expertise in van ons bedrijf uit Temse, nabij Sint-Niklaas. Wij zorgen voor een grondige schoonmaak van toonzalen en winkels. Neem contact op met ons bedrijf voor de mogelijkheden. U bereikt ons telefonisch door te bellen naar +324/95.930.515. Wij staan u graag te woord wanneer u meer informatie wenst of vragen heeft. Wij geven uiteraard ook graag meer informatie over onze andere diensten.

professionele schoonmaak sint-niklaas

Contact

Openingsuren

Maandag - Zondag : 9u-12u | 14u-18u

Adress

Schoenstraat 4
9140 Temse

Telefoon

+324/95.930.515

BTW nummer

BE0537433646

nieuwe dienst!