Kuisploeg voor burelen in Temse

Bent u op zoek naar een kuisploeg voor burelen in Temse? Dan kunt u terecht bij Spik & Span. Wij zijn een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf uit Temse, nabij Sint-Niklaas, en helpen u graag aan een schone werkomgeving. Kwaliteit en betrouwbaarheid staat hoog in het vaandel van ons bedrijf.

Heeft u een professionele schoonmaakdienst nodig?

24/7 bereikbaar voor opdracht

Eerlijke prijs

Kwalitatief en milieuvriendelijk

Professionele schoonmaakbureau Sint-Niklaas

Een professioneel kuisploeg voor burelen in Temse

Wanneer u op zoek bent naar een professionele kuisploeg voor burelen in Temse, kunt u terecht bij ons schoonmaakbedrijf voor bedrijven. In een schone en opgeruimde omgeving wordt immers beter gepresteerd. Door andere prioriteiten wordt het schoonmaken vaak achterwegen gelaten. Het is daarom belangrijk om professionele schoonmaak te laten uitvoeren door een ervaren schoonmaakbedrijf. Wij zijn tevens een poetsbureau voor KMO’s. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en hebben daarmee een oog voor detail ontwikkeld. Dat betekent dat wij elke hoek grondig meepakken tijdens het schoonmaken. Naast dat wij een kuisploeg zijn voor het poetsen van burelen, kunt u bij ons ook terecht voor het schoonmaken van toonzalen.

Schakel deskundige vakmensen in

Wilt u een professionele kuisploeg voor burelen in Temse inschakelen? Neem contact op met ons bedrijf om de verschillende mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook inschakelen voor bijvoorbeeld de schoonmaak van winkels. Wij zijn telefonisch te bereiken via +324/95.930.515. Wanneer u meer informatie wenst of vragen heeft, staan wij u graag te woord om u verder te helpen.

professionele schoonmaak sint-niklaas

Contact

Openingsuren

Maandag - Zondag : 9u-12u | 14u-18u

Adress

Schoenstraat 4
9140 Temse

Telefoon

+324/95.930.515

BTW nummer

BE0537433646

nieuwe dienst!