Schoonmaakbedrijf voor KMO's

Wilt u een schoonmaakbedrijf voor KMO’s inhuren? Spik & Span is een professioneel poetsbureau voor KMO’s in Temse. Wij werken met kwalitatief hoogstaande middelen om u van een zo schoon mogelijke omgeving te voorzien. Doordat deze middelen tevens milieuvriendelijk zijn, handelen wij op een maatschappelijk verantwoorde manier.

Heeft u een professionele schoonmaakdienst nodig?

24/7 bereikbaar voor opdracht

Eerlijke prijs

Kwalitatief en milieuvriendelijk

Professionele schoonmaakbureau Sint-Niklaas

Een professioneel schoonmaakbedrijf voor KMO’s

Wij zijn een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf voor KMO’s. De specialisten van ons poetsbureau zorgen er met kwalitatieve middelen voor dat KMO’s in Temse voorzien zijn van een schone werkomgeving door middel van professionele schoonmaak. Wij snappen dat kleine bedrijven hogere prioriteiten hebben dan een propere werkplek, toch werkt iedere werknemer het beste in een schone omgeving. Onze specialisten zorgen altijd voor een schone werkomgeving, zodat u zich hier geen zorgen om hoeft te maken. Naast dat wij een schoonmaakbedrijf voor KMO’S zijn, kunt u bij ons ook terecht voor schoonmaak van winkels in Temse. Wij bieden hulp voor wanneer u niet toekomt aan de schoonmaak van uw winkel. Wij zorgen ook voor algemene schoonmaak in toonzalen. Zo ziet u maar dat ons poetsbureau u van dienst is voor meer dan alleen KMO’s in Temse.

Schakel onze expertise in

Wanneer u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf, kunt u terecht bij ons poetsbureau voor KMO’s in Temse. U rekent bij ons op kwaliteit en betrouwbaarheid. Schakel onze specialisten in en zorg voor een schone werkomgeving. Neem contact op met ons bedrijf uit Temse, dichtbij Sint-Niklaas. Wij staan u graag te woord wanneer u meer informatie wenst of vragen heeft. Wij zijn telefonisch te bereiken via +324/95.930.515.

professionele schoonmaak sint-niklaas

Contact

Openingsuren

Maandag - Zondag : 9u-12u | 14u-18u

Adress

Schoenstraat 4
9140 Temse

Telefoon

+324/95.930.515

BTW nummer

BE0537433646

nieuwe dienst!